Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2015

Askarteluviikonloppu Sn@p

Tunnetko jo Sn@p:in? Perusidea tässä on ihan sama kuin Project Lifessakin, josta Minna kirjoitti blogissaan Kansioita, muovitaskuja, joissa on erilaisia "pikkutaskuja", kaikenlaisia pieniä askartelukortteja, koristeita ja ideoita. Askartelupirtillä Milla piti kurssin aiheesta, ja hienoja juttuja tehtiin sielläkin. Tässä kuva Millan mallisivusta, kuvilla tapahtumaan liittyen:




Nyt ennakkotilausmahdollisuus kansioista, tässä kuvat, laita sähköpostia anun.putiikit@gmail.com kerro minkä värin haluat:

Värit siis turkoosi, vaaleanpunainen, musta, vihreä, ruskea ja punainen


Ennakkotarjous 30€/kpl, norm. 34€. Kansio sisältää 10 muovitaskua, joissa erilaisia pikkutaskuja. Halutessasi ne voi vaihtaa tavallisiin 12" taskuihin. Jolloin albumi sopii tavalliseksi skräppäysalbumiksi.

Kansiot tulevat toukokuun aikana.

Tarjouksessa myös lisätaskut, norm. 9,50€/10kpl pakkaus, nyt 8€/pakkaus. Valitse verkkokaupasta haluamasi. Jos tilaat kansion ennakkoon, kirjoita sähköpostiin mitkä taskut haluat. Hinta tällöin tämä sama. Ja tilaus toimitetaan kerralla.
Jos tilaat vain taskuja, tee tilaus normaalisti verkkokaupassa. Valitse maksutavaksi ennakkomaksu ja odota korjattua tilausvahvistusta. Valitse mieleinen toimitustapa (posti/nouto). Korjaamme tilausvahvistuksia mahdollisimman nopeasti tilauksen saapumisesta, mutta välillä mekin syömme ja nukumme ;-)
Kun saat korjatun tilausvahvistuksen (jos sitä ei kuulu 24h sisällä tilauksestasi, tarkista roskakori, jos sieltäkään ei löydy, niin laita meille viestiä), maksa tilausvahvistuksessa näkyvillä maksutiedoilla. Tilaus on maksettava viimeistään 10.5. Mikäli tarvitset enemmän maksuaikaa, ota yhteyttä sähköpostitse.







Askarteluviikonloppu tarjous

Tarjouksessa kaikki maskit 3,50€/kpl (norm. 3,90€-4,90€), gesso 5€ (norm. 6,50€) distress musteet ja täyttöpullot 2kpl 10€ (norm. 5.90-6.90€) ja dylosion mustesuihkeet 2kpl 11€ (norm. 6,20€kpl)

Hinnat näkyvät verkkokaupassa normaalisti. Hinnat korjataan tilausvahvistusvaiheessa.

Tee tilaus normaalisti verkkokaupassa. Valitse maksutavaksi ennakkomaksu ja odota korjattua tilausvahvistusta. Valitse mieleinen toimitustapa (posti/nouto). Korjaamme tilausvahvistuksia mahdollisimman nopeasti tilauksen saapumisesta, mutta välillä mekin syömme ja nukumme ;-)
Kun saat korjatun tilausvahvistuksen (jos sitä ei kuulu 24h sisällä tilauksestasi, tarkista roskakori, jos sieltäkään ei löydy, niin laita meille viestiä), maksa tilausvahvistuksessa näkyvillä maksutiedoilla. Tilaus on maksettava viimeistään 10.5. Mikäli tarvitset enemmän maksuaikaa, ota yhteyttä sähköpostitse.

Samaan pakettiin voi tilata myös muita tuotteita.

Täältä löydät Marikan tekemän testin maskeista, eri tavoilla käytettynä.

Askarteluviikonloppu: tarjous

Askarteluviikonlopun kunniaksi kaikki postikulut 2€!!

Tilaatpa yhden isomman tai useamman pienen tilauksen viikonlopun aikana, postikulut ovat 2€/tilaus.
Postituksia saatetaan yhdistellä, postitukset tehdään maanantaina 4.5.



keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Huomenna se alkaa!

Vappuaattona klo 9 alkaa askarteluviikonloppu. Postauksia on luvassa muutaman tunnin välein, välillä kilpailuja, välillä ideoita, Dt-töitä, tarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka, jollei toisin mainita. Kisoissa päättymisajat ilmoitetaan aina kisan kohdalla.
Mukavia askarteluhetkiä jo näin etukäteen!


lauantai 25. huhtikuuta 2015

Askarteluviikonloppu tulee, oletko varautunut?

Anun Putiikeissa päätimme viettää toukokuun alun kunniaksi olevaa pitkää viikonloppua askarteluviikonlopulla. NYT on hyvä hetki tilata puuttuvia materiaaleja ja valmistautua muutenkin mukavaan viikonloppuun, kotona tai hyvässä seurassa! Anun Putiikkien verkkokaupassa, blogissa ja Facebook sivulla on 1.-3.5. monenlaista tapahtumaa, mahdollisuutta osallistua, arvontaa, tarjouksia...

Ensimmäinen tempaus viikonloppuun liittyen  on samat materiaalit haaste, tässä kuvaus paketista:



Hinta paketille on 13+pk 5€ (samaan pakettiin voi tilata muutakin, postikulu ei nouse tuosta!) Verkkokaupassa löydät paketin kuukausipaketti-osiosta tai tästä

Työ voi olla mitä tahansa, mitä näistä materiaaleista saa aikaan. Lisäksi saa käyttää kynää, mustetta, suihkeita, saksia, leikkureita stansseja ym. työkaluja.

Kun haastetyösi on valmis, lähetä kommentteihin viesti, että osallistut, voit laittaa linkin blogiisi, jossa työn saa julkaista heti kun se on valmis. Jos sinulla ei ole blogia, laita kuva työstäsi + teksti mitä haluat työstäsi kertoa, sähköpostilla anun.putiikitÄTgmail.com Arvomme voittajan osallistujien kesken. Arvonta suoritetaan 1.5.2015 klo 15 ja siihen mennessä osallistuneet työt osallistuvat arvontaan.

Paketteja on rajattu määrä. Voittomahdollisuudet ovat hyvät! :-)

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kohokuviointikansioita tulossa verkkokauppaan

 Ihastuttavia, edullisia kohokuviokansioita saatiin jo myymälään hyllylle, verkkokauppan näitä päivitetään mahdollisimman pian. Verkkokaupassa ne saavat oman osastonsa stanssien ja kohokuviointikansioiden alta. Hinta näillä ihanuuksilla on vain 3,90€ ja postituskin hoituu kirjeenä (2€).

Jos haluat varata omasi nyt heti, niin laita viestiä anunputiikitÄTgmail.com
niin saat maksutiedot sähköpostilla.















lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen postikulutarjous

Pääsiäisen pyhiä on jo vietetty ja nyt onkin kiva ruveta miettimään arkea, mitäs sitten askarreltaisiin.

Tarjouksena on ilmainen postitus kaikille yli 20€ tilauksille! Hyödynnä nyt tämä etu! Tarjous on voimassa 7.4. klo15 saakka!

Tilauksesi voit noutaa myös Helsingin Kädentaitomessuilta. Olemme mukana messuilla yhteisellä osastolla Omakorun kanssa. Tekemällä vähintään 30€ arvoisen tilauksen verkkokaupassa, saat halutessasi lipun messuille! Kirjoita lisätietoihin, että haluat lipun. Niitä annetaan niin kauan kuin lippuja riittää!

Askartelupirttiin voit tehdä ennakkotilauksen, tekemällä sen saat 10% alennuksen. Ohjeet ennakkotilauksen tekoon löydät verkkokaupan etusivulta.

Uutuuksia odotamme saapuvaksi ensi viikon kuluessa, niistä ilmoittelemme heti, kun jotakin saapuu! Pysyhän kuulolla!


Tervetuloa ostoksille!

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Uutta, uutta, uutta verkkokauppaan ja myymälään

Nyt ensimmäinen erä uutuuksia on putkahtanut perille, verkkokaupassa  nämä jo ovat  ja myymälästäkin löytyvät.

Yksivärisiä kartonkeja, tässä "jokunen" värimalli, yhteensä 74 eri väriä/sävyä!



































Näistä maskeista/sabluunoista osa ehti jo loppuakin, mutta lisätilaus on tulossa. Jos verkkokauppa ilmoittaa, että tuotetta ei pysty tilaamaan verkkokaupasta, niin laita minulle viestiä, tarkistan varastotilanteen myymälässä, jos sieltäkään ei löydy, niin varaan haluamasi uutuuskuormasta.